+31 35 206 3020

Marketing & leadgeneratie voor B2B-bedrijven
Stop met verliezen van je concurrent

Jullie diensten en producten zijn beter – by far. Maar waarom komen jullie salesmensen dan niet eens voorbij de secretaresse, terwijl je concurrent praktisch wordt uitgenodigd voor een verkoopgesprek met de directie?

Het antwoord: marketing. En meer specifiek: hun bétere marketing en jouw gebrek aan marketing.

Zullen we dat eens gaan oplossen?

VAN ONOPVALLEND NAAR ONDERSCHEIDEND

Groeien met een onderscheidende positionering

Met onze bewezen aanpak komen we snel tot de kern van jullie merk. Voor als je wilt groeien door authentiek en onderscheidend te zijn. Jullie bedrijf valt op en komt makkelijker op de short list.

Groeien met state of the art digitale marketing

De identiteit van de organisatie is helder. Waar jullie organisatie voor staat en voor gaat. Nu gaan we dat de wereld vertellen. Groeien door jullie verhaal te vertellen.

Groeien met relevante leads en klanten

Met waardevolle content prospects en klanten naar jullie toe trekken. Dat is wat je wilt. Stoor niet, maar wordt gevonden. Groeien met meer bezoekers, betere bezoekers, betere conversie en effectieve leadgeneratie.

Groeien door verkopen met video

Door middel van video op een innovatieve, persoonlijke en prettige manier jullie prospects en klanten door je salesproces halen. Het kan zonder ingewikkelde techniek of gedoe. Meer succes met minder moeite.

Klanten over ons

"Voorheen was ons verhaal veel te technisch en inhoudelijk. Na de rebranding vinden we aansluiting bij onze klanten op het niveau van visie en leiderschap. Dat zorgt voor echte partnership en een veel betere klantrelatie."

Corporate director fintech bedrijf

"Als resultaat van ons branding traject zijn we veel zichtbaarder geworden in de markt. Zoveel zelfs dat ons bedrijf is ontdekt door een groot internationaal bedrijf waar we nu mee zijn gefuseerd."

Managing director software bedrijf

"Nadat we onze complete rebranding achter de rug hadden waarderen onze medewerkers en klanten ons met hogere cijfers. Bovendien stromen die CV’s binnen die aansluiten op waar we als bedrijf heen willen."

CEO financieel technologisch bedrijf

"Sinds ons branding traject is onze focus laserscherp, groeien we jaarlijks met 15% en winnen we diverse innovatie en ondernemersprijzen."

Directeur professionele wasserij

Onze klanten