Kom op de shortlist van jouw ideale klant

Ga met je salesteam de uitdaging aan en maak de klantreis persoonlijker dan ooit. Zo worden mails wél geopend, nemen prospects zélf contact op en is het krijgen van die handtekening slechts een formaliteit.

Video is onwijs effectief

Danielle heeft mijn internationale verkoopteam bij Testbirds getraind hoe video en andere innovatieve visuele elementen te gebruiken voor een onderscheidend verkoopproces. Gedurende de training wist mijn team binnen 3 weken 3 afspraken zeker te stellen met belangrijke prospects, een bewijs van Danielle’s effectieve training.”

Andrew Maat
CCO, Testbirds

Efficiënter salesproces

“Door het inzetten van salesgedreven content wisten we het salesproces spectaculair te versnellen: van 6 maanden naar slechts 6 weken. Dit laat duidelijk zien hoe effectieve content direct bijdraagt aan een efficiënter verkooptraject.”

Wencke Ester Lorber
CCO, Great Place to Work

Verkopen met vertrouwen

Je doelgroep is immuun geworden voor oude salestechnieken. Mails blijven ongeopend en telefoontjes onbeantwoord. Met een goed doordachte contentstrategie neemt je doelgroep zélf contact met je op.

Maar wat als je dat proces wil versnellen? Dan komt het aan op de communicatieskills van je salesteam. Met mijn begeleiding veranderen zij van verkopers in adviseurs en winnen ze het vertrouwen van je doelgroep. Daarbij zetten we vol in op video. Een ideale manier om al voor de eerste afspraak te werken aan een vertrouwensband.

Een video bij je voorstel zorgt

41%

vaker voor een ‘ja’

Van alle verkopers en marketeers vindt

83%

dat content interactief moet zijn

Met een video in je mail wordt

300%

vaker doorgeklikt

Wat mijn salesstrategie jullie oplevert

Meer verkopen

Jullie verkopen meer door een persoonlijke klantreis en oprecht advies.

Minder moeite

De doelgroep vertrouwt op jullie advies en zegt ‘ja’ zonder dat je hoeft te pushen.

Sneller in contact

Van mails met ‘video’ in de onderwerpregel stijgt de openrate met 19%.

Controle over jullie boodschap

1 video bereikt de hele decission making unit en geeft jullie controle over hoe je boodschap overkomt.

Meer vertrouwen

Jullie eerlijkheid en persoonlijkheid is hét fundament voor vertrouwen.

Betere klantrelatie

Vertrouwen is de basis voor een waardevolle en langdurige klantrelatie.

Plan eenvoudig een online kennismaking

Deze organisaties gingen je voor

Al tientallen organisaties begeleidde ik in het traject om de autoriteit in hun branche te worden en het vertrouwen van hun ideale klant te winnen.

Video verkoopt als een tierelier

Een hypergepersonaliseerde video valt op, bouwt een band en wint vertrouwen. En omdat jullie video bekeken kan worden door de complete DMU (decission making unit) heb je zelf controle over je boodschap. Het versnelt het aankoopproces aanzienlijk. Video is daarmee een echte gamechanger voor organisaties die het lef hebben hier mee aan de slag te gaan.

De complete toolbox voor een effectief salesteam

Met mijn training en coaching krijgt je salesteam alle tools in handen om boven verwachting veel te verkopen. Je salesteam leert:

Tarieven

Verkopen via video

Volg deze live online training van 8 weken met je hele team en word een pro in verkopen via video – max 8 deelnemers

8.500

Wat het oplevert

 • Betere resultaten door de inzet van hypergepersonaliseerde video’s
 • Concrete tips voor verschillende soorten video’s
 • Deskundige feedback op jullie zelf geproduceerde video’s

Inclusief

 • Video kick-off van 2 uur
 • 8 wekelijks online sessies:
  • Videoprospecting scripts
  • Videoselling (proposals, offertes en meer)
  • Video met social selling
  • E-mail handtekeningen met visuals
  • Aan de slag met video inclusief feedback
 • 8 gesigneerde exemplaren van They Ask, You Answer

Videoselling: de basis

Krijg binnen 1 dagdeel de basisbeginselen van videoselling onder de knie en produceer direct jullie eerste video – max 8 deelnemers

4.800

Wat het oplevert

 • Inzicht in het waarom, wanneer en hoe van videoselling 
 • Concrete tips voor verschillende soorten video’s
 • 1 of meerdere video’s voor direct gebruik

Inclusief

 • Zo maak je videoprospecting video’s
 • Zo verstuur je een video voor het grootste effect (social selling, krachtige onderwerpregels en slimme tactieken)
 • Een goede LinkedIn video schieten doe je zo
 • Tips voor een korte en krachtige bio video voor in je e-mailhandtekening
 • 4 gesigneerde exemplaren van They Ask, You Answer

Inspiratiesessie

Maak kennis met videoselling en ontdek de voordelen voor jullie organisatie – voor je sales en marketing team

2.400*

Wat het oplevert

 • Inzicht in het waarom, wanneer en hoe van videoselling
 • Concrete tips om mee aan de slag te gaan binnen jullie organisatie
 • Inspiratie voor video’s die opvallen, vertrouwen winnen en jullie aanbod verkopen

Inclusief

 • Livesessie van 2 uur op jouw locatie
 • 2 gesigneerde exemplaren van They Ask, You Answer
*Liever iets op maat? Dat kan, in een intake bespreken wat voor jullie situatie de beste aanpak is

“Ga nú aan de slag met video en geef je concurrent het nakijken”

In de internationale zakenwereld is video waanzinnig succesvol. Nederland loopt achter. Organisaties die nu aan de slag gaan met video krijgen daarmee een belangrijk concurrentievoordeel. Als ervaren merkstrateeg en sales- en marketingadviseur begeleid ik jouw bedrijf bij die transformatie.

Gepersonaliseerde video’s zijn wat mij betreft een onmisbaar onderdeel van een effectieve salesstrategie. Dit past uitstekend bij een klant georiënteerde marketingaanpak. Iets waar ik als eerste They Ask, You Answer coach van de Benelux en Nederlandse co-auteur van marketingbestseller ‘They Ask, You Answer’ volledig achter sta.

Ontdek in 30 minuten hoe ik jouw organisatie kan helpen

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder mijn antwoord op veelgestelde vragen over een effectieve salesstrategie en verkopen via video. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op voor een persoonlijk antwoord.

Samen maken we de transformatie van een salesgedreven naar een marketinggedreven aanpak. Waar het minder draait om ‘verkopen’ en meer om het opbouwen van een waardevolle relatie. Door eerlijk antwoord te geven op klantvragen in iedere fase van het proces verandert je team van verkoper in adviseur. Dit zorgt voor meer sales met minder moeite. Het inzetten van video is één van de tools die jullie daarbij helpen.

They Ask, You Answer is een internationale bestseller. Het boek beschrijft een bewezen effectieve sales- en marketingstrategie waarmee je de online autoriteit wordt in je branche door open en eerlijk antwoord te geven op klantvragen. Op je website, op social media en tijdens salesgesprekken. Hiermee win je het vertrouwen van je klant en krijg je veel makkelijker een handtekening onder je voorstel. Dat vertrouwen wordt verder versterkt door een persoonlijke relatie op te bouwen. Mensen kopen van mensen. Video is daarbij een essentieel hulpmiddel omdat je letterlijk laat zien wie je bent en waar je voor staat. 

Bij video denkt iedereen al snel aan een professionele (en vaak kostbare) bedrijfsvideo. De video’s waar ik het over heb zijn veel laagdrempeliger. Deze maak je met de middelen die je al hebt. Denk aan je laptop, telefoon en bureaulamp. Dat is goedkoper én veel effectiever omdat het een persoonlijk resultaat oplevert. Als je weet dat de kans op een afspraak én op het doorgaan van je voorstel vele malen groter is als je video inzet, dan haal je de investering er al snel uit.

Het is belangrijk om te achterhalen waarom ze niet in beeld willen komen. Als het bijvoorbeeld onzekerheid is, dan kunnen we hieraan werken. Mijn ervaring is dat die onzekerheid afneemt door vlieguren te maken en door het besef dat ze hier hun klanten echt mee helpen. Maar daarvoor is het wel belangrijk dat je team het nut van video’s inziet. Daarover ga ik met jullie in gesprek.

Je leert bijvoorbeeld wat je het beste kunt zeggen en hoe je boodschap goed overkomt. Daarbij krijg je ook algemene tips over het opnemen van een indrukwekkende video. Ik laat je team ook zien hoe je met verschillende AI-tools aan de slag gaat. Het is niet nodig om video’s te monteren, dus we hebben het niet over dat soort technieken. Willen jullie dat wel leren? Dan kan ik hiervoor samenwerken met een ervaren videomaker.

Dit verschilt per branche en is bijvoorbeeld ook afhankelijk van hoe je concurrenten video inzetten. Om je inzicht te geven in de potentie, deel ik hieronder mijn eigen resultaten met je.

Ik stuurde 81 videomails naar CEO’s, managing directors en salesdirecteuren. Daarvan had ik ruim 80% nog niet eerder gesproken, wat dit een ‘koude’ benadering maakte.

Open rate: 81%
Kijkcijfer: 59%
Reply rate: 40%
Meetings: 30%

Zijn dit percentages waar jullie salesteam alleen maar van kan dromen? Laten we dan samen kijken hoe we jullie resultaten kunnen verbeteren. Je kunt heel eenvoudig een online afspraak inplannen in mijn agenda. Tijdens een kennismaking van 30 minuten vertel ik je hier meer over.

Plan direct jouw gratis consult

Benieuwd hoe jouw salesteam meer kan verkopen met minder moeite? Vertel me wat jullie doelen zijn en ik vertel je eerlijk óf en hóe ik je organisatie hierbij kan helpen. Plan jouw 30-minuten consult hier direct in mijn agenda.