Workshops merkstrategie

De aanpak. 

 

Workshop - BHAG

Hier gaan we voor.

We gaan aan de slag met de Big Hairy Audacious Goal. Waar de organisatie staat over 10-20 jaar. Wanneer we weten waar de organisatie voor gaat kunnen we het pad ernaartoe invullen. En vullen we in hoe het merk daaraan kan bijdragen.

1 dagdeel – 8 tot 10 deelnemers

Workshop - merkidentiteit

Hier staan we voor.

We kijken naar de organisatie als karakter met persoonskenmerken. We definiëren de hoofdrolspeler van de organisatie en de focus van zijn verhalen.

1 dagdeel – 8 tot 10 deelnemers

Workshop - merkwaarden

Dit maakt ons onderscheidend.

Het gedrag en de communicatie van binnen de organisatie gaat het verschil maken in de beleving aan de buitenkant. Wat je extern beloofd maak je intern waar. Daar zijn de merkwaarden als toetssteen voor.

1 dagdeel – 8 tot 10 deelnemers

Workshop - Welcome to my World

Dit willen onze klanten.

Spannend en goud waard. We nodigen echte klanten uit om ons mee te nemen in hun wereld. Wat was de behoefte, waar zijn ze gaan zoeken en hoe zijn ze tot de keuze gekomen. Waardevolle informatie voor het aantrekken van meer klanten.

1 dagdeel – 3 tot 6 klanten

Workshop - B2B buyer persona

Dit zijn onze klanten.

We kruipen in de huid van het type klant waar je er meer van wilt hebben. De inzichten van de Welcome to my World workshop worden hier in de praktijk gebracht. Wat is de customer journey en naar welke informatie is een prospect op zoek.

1 dagdeel – 9 tot 12 deelnemers en 3 persona’s

Workshop - B2B sales pitch

Dit is ons verhaal.

Aan de slag met je pitch! Alle delen van de merkstrategie komen samen. Vertel je verhaal vanuit het karakter en de onderscheidende merkwaarden van de organisatie. Maak het je eigen. Met diverse werkvormen kom je tot een mooi kort en pakkend verhaal. 

1 dagdeel – 8 tot 10 deelnemers

Gratis B2B merkstrategie advies met mij? Meld je hier aan!

 

Als directeur of MT lid van je bedrijf wil je natuurlijk dat je opvalt en gekozen wordt door prospects. Hoe zit het met de positionering van jouw bedrijf? Hoe doe je het ten opzichte van je concurrenten? Meld je aan en we gaan in gesprek over jullie brand! 

Klanten over ons

"Voorheen was ons verhaal veel te technisch en inhoudelijk. Na de rebranding vinden we aansluiting bij onze klanten op het niveau van visie en leiderschap. Dat zorgt voor echte partnership en een veel betere klantrelatie."

Corporate director fintech bedrijf

"Als resultaat van ons branding traject zijn we veel zichtbaarder geworden in de markt. Zoveel zelfs dat ons bedrijf is ontdekt door een groot internationaal bedrijf waar we nu mee zijn gefuseerd."

Managing director software bedrijf

"Nadat we onze complete rebranding achter de rug hadden waarderen onze medewerkers en klanten ons met hogere cijfers. Bovendien stromen die CV’s binnen die aansluiten op waar we als bedrijf heen willen."

CEO financieel technologisch bedrijf

"Sinds ons branding traject is onze focus laserscherp, groeien we jaarlijks met 15% en winnen we diverse innovatie en ondernemersprijzen."

Directeur professionele wasserij