b2b inboundsales

beter passende klanten en een sneller verkoopproces

 

Met de methodiek "They Ask, You Answer"

Jullie website staat online en vertelt wat potentiële klanten van je kunnen verwachten, maar het aantal bezoekers blijft laag.

Of misschien heb je wel bezoekers, maar lijkt niemand contact met je op te nemen. Op de een of andere manier zet de content op jouw website niet aan tot actie.

Hoe kan dit toch, terwijl je echt je best doet? Er is veel tijd, geld en aandacht in de website gestoken, maar dit lijkt haast tevergeefs. Jullie website zou een afsprakenmachine moeten zijn voor de salesafdeling, maar tot nu toe moet je veel moeite doen om prospects kennis te laten maken met jou.

Je zou willen dat relevante klanten jullie website meteen vinden als zij op internet zoeken naar het antwoord op hun vragen, problemen en angsten. Het namelijk zo dat ongeveer 80% van de zoektocht die jouw potentiële klant doormaakt zich online afspeelt voordat hij/zij zich kenbaar maakt.

Hoe geweldig is het dan als ze bij jullie uitkomen?

Nog fantastischer is het, als zij daar ook besluiten om contact met jou op te nemen, zodat jij hen verder kan helpen.

Inboundsales: van anonieme bezoeker naar warme opportunity

Ik kan je helpen met het aantrekken van meer bezoekers naar jouw website (demand generation) en het zorgen dat anonieme bezoekers warme opportunities worden (lead generation). Samen zorgen we ervoor dat jij die vragen van jouw potentiële klanten gaat beantwoorden, en ervoor gaat zorgen dat zij jou vinden en overgaan tot actie.

Ben jij ondernemer, eigenaar, CEO of commercieel verantwoordelijk binnen jouw bedrijf en kan jij op het gebied van inbound sales hulp gebruiken?

Of ben je verantwoordelijk voor de marketing van jouw organisatie, en wil jij de commerciele afdeling echt helpen aan relevante leads?

Let’s do this!

Meer weten over wat They Ask, You Answer is?

B2B inboundsales

Hoe dan?

Met een programma van 12-24 maanden gaan we aan de slag met de methodiek van “They Ask, You Answer”. Als eerste gecertificeerde coach in Nederland gaan we met deze bewezen methodiek beter gekwalificeerde opportunities naar jou toetrekken en een klantgerichte afsprakenmachine maken van jouw website.  

We doorlopen een aantal stappen.

Stap 1 Kick-off: Met een They Ask, You Answer culture workshop voor het hele bedrijf stomen we iedereen klaar voor een succesvol traject.

Stap 2 Coaching en training: Met een revenue team (sales, marketing en management) stellen we de visie voor de toekomst samen. We bepalen welke KPI’s daarmee verbonden zijn en met periodieke coaching en training sessies en een They Ask, You Answer Scorecard houden we de voortgang bij. De coaching en training sessies worden door FLYNQ één op één met jouw team gefaciliteerd. Zo wordt iedereen accountable gehouden en realiseren we de sales en groeiambities van de organisatie.

Stap 3 Doe het lekker zelf: Gemiddeld genomen maakt jouw They Ask, You Answer coach zich binnen 18-24 maanden overbodig. Jouw organisatie heeft nu alle kennis en vaardigheden in huis om zelf deze demand generation en afspraken machine draaiende te houden. Jullie zijn nu onafhankelijk van een extern marketing bureau jullie eigen successen aan het vieren. Dat wil jij toch ook?

FLYNQ They Ask You Answer Certified Coach Badge

Aan de slag

Denk jij na het lezen van deze tekst “ja, een afsprakenmachine maken van mijn website is precies wat ik nodig heb”? en “ja, ik wil onafhankelijk en helemaal zelf mijn sales en marketing successen in de hand hebben, want het is te belangrijk om dat uit te besteden!”

Maak dan een afspraak met mij voor een “They Ask, You Answer” adviesgesprek, gratis en vrijblijvend.

In 45 minuten bespreken we jouw belangrijkste vraagstukken op het gebied van inbound sales, en geef ik op maat gemaakt advies over jouw situatie.

Maak hieronder een afspraak in mijn agenda 👇

Gratis B2B leadgeneratie advies met mij? Meld je hier aan!

 

Meer leads via de website, meer naamsbekendheid en meer klanten met minder moeite. Dat is wat elke B2B directie, marketing en sales wil. Meld je via deze link aan en we gaan een half uur in gesprek. We behandelen jullie meest prangende vraagstuk.