over ons

Maak kennis. 

building beautiful b2b brands

Dat is onze missie.

Wat zou het fantastisch zijn als alle B2B bedrijven laten zien wie ze zijn. Nooit meer “je kop niet boven het maaiveld uitsteken” of “doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg”. Echt authentieke persoonlijkheid laten zien in plaats van alleen maar het technisch inhoudelijke.

De meeste bedrijven kunnen heel goed vertellen wat ze doen met alle technische product en dienst specificaties daarvan. Zelden laten ze zien we ze echt zijn. En dat is nou juist waar je de klik maakt met de ander. Met je bedrijfsidentiteit, het karakter en de onderscheidende merkwaarden.

Gevonden en gekozen worden door klanten, medewerkers en partners die echt bij het bedrijf passen.

Dat doen we met de 3P’s van merkstrategie: Persoonlijkheid, Purpose en Proof. Laat zien wie je bent, waarom je doet wat je doet en bewijs het!

 

Klanten over ons

"Voorheen was ons verhaal veel te technisch en inhoudelijk. Na de rebranding vinden we aansluiting bij onze klanten op het niveau van visie en leiderschap. Dat zorgt voor echte partnership en een veel betere klantrelatie."

Corporate director fintech bedrijf

"Als resultaat van ons branding traject zijn we veel zichtbaarder geworden in de markt. Zoveel zelfs dat ons bedrijf is ontdekt door een groot internationaal bedrijf waar we nu mee zijn gefuseerd."

Managing director software bedrijf

"Nadat we onze complete rebranding achter de rug hadden waarderen onze medewerkers en klanten ons met hogere cijfers. Bovendien stromen die CV’s binnen die aansluiten op waar we als bedrijf heen willen."

CEO financieel technologisch bedrijf

"Sinds ons branding traject is onze focus laserscherp, groeien we jaarlijks met 15% en winnen we diverse innovatie en ondernemersprijzen."

Directeur professionele wasserij

brand builders

Expertise met een flynqe dosis ervaring

Danielle Navas-Brandt MBA

Danielle Navas-Brandt MBA

B2B Brand Builder - eigenaar en oprichter

Anouk Fieten

Anouk Fieten

Content Creator - partner

Onze merkwaarden

be kind

We leven ons in in de ander. We doen er alles aan om de situatie goed te begrijpen en de juiste aanpak hiervoor te implementeren.

be the change

Met voorbeeldig leiderschap laten we zien hoe een merkwaardige identiteit het verschil maakt. Alles wat we voor onze klanten doen, doen we ook voor ons zelf. We drink our own champagne. 

be genuine

We zijn onszelf en doen ons niet anders voor. Je weet wat je aan ons hebt en wat we voor je kunnen betekenen.

be responsible

We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Afspraak is afspraak. We zijn verantwoordelijk voor het succes van onze klanten en van onszelf.

be curious

We zijn altijd aan het leren. Iedere dag weer. Het is nooit “af” en het kan altijd beter. We zoeken naar de mogelijkheden ook al lijkt iets onmogelijk.

flynq is hubspot, vidyard en leadinfo partner

HubSpot partner badge
vidyard partner FLYNQ