They Ask, You Answer Mastery Assessment

Snel inzicht in jouw situatie met advies voor de toekomst

 

Je weet dat er meer te halen valt uit je sales- en marketinginspanningen. De website staat, maar sluit kennelijk niet genoeg aan op de vraag van je doelgroep, want je haalt er niet voldoende uit. Misschien heb je nog geen marketing professional in huis en twijfel je of je eraan moet beginnen.

Verkoopcycli duren lang, de leads die je binnen krijgt passen niet altijd bij jouw bedrijf en je geeft geld uit aan marketing maar je weet niet zeker of het nou wel echt werkt.

Misschien sluiten je sales en marketing niet genoeg op elkaar aan. Er wordt content gecreëerd maar waar het toe leidt is onduidelijk. Sales gebruikt de content niet in het salesproces en marketing begrijpt niet waarom.

Dat betekent dat je veel tijd en geld verspilt, maar je weet vaak niet waar het probleem zit.

Zou het niet geweldig zijn als je een plan had van hoe je jouw digitale koper vindt en bindt? Weten aan welke knoppen jij kunt draaien? Hoe een goede samenwerking tussen sales en marketing eruit ziet en hoe je daaraan kunt beginnen?

Pak het aan met de They Ask, You Answer mastery assessment.

De mastery assessment is een analyse van jouw huidige digitale sales en marketing landschap. Waar ben je goed bezig en waar liggen er nog kansen? FLYNQ They Ask You Answer Certified Coach Badge

Wat krijg je?

 • Een intakegesprek en één op één coaching met de auteur en eerste gecertificeerde They Ask You Answer coach van Nederland
 • Doelstellingen op het gebied van sales en marketing voor de komende twee jaar
 • Leadgeneratie en sales conversie benchmarks versus hoe jij het nu doet
 • Analyse van de online presence van jouw bedrijf vergeleken met jouw top 3 concurrenten
 • Een maatwerkplan om jouw verkoop doelstellingen te behalen
 • Een uitgebreide analyse van de knoppen waar jij aan kunt draaien om je sales en marketing een nieuwe boost te geven
 • Tips, adviezen en meer
 • In een uitgebreide rapportage

They Ask You Answer Nederlandse editie 

 1. Helder rapport

Je ontvangt een overzichtelijk en helder rapport. In één oogopslag staan de doelen, pluspunten en verbeterpunten bij elkaar. Daarnaast krijg je concrete tips en adviezen voor verbetering van je sales en marketinginspanningen.

 1. Jouw mastery traject op maat

Je ontvangt een plan op maat waarmee je weet wat je te doen staat. Een duidelijk stappenplan dat je de volgende dag al kunt implementeren om een succesvollere sales- en marketingstrategie neer te zetten.

 1. Jij vraagt, ik antwoord: individuele coaching

Bij de bespreking van de resultaten van de mastery assessment krijg je 75 minuten één op één coaching met mij. Samen nemen we jouw mastery plan door. Je kunt al je vragen stellen op het gebied van jouw digitale koper en de sales en marketingstrategie en tactieken die daarbij passen.

Dit raamwerk biedt ons de juiste handvatten om onderscheidend te zijn in de markt en zo efficiënt mogelijk te worden in onze sales- en marketingprocessen.

Met commitment vanuit de directie en een verregaande samenwerking tussen Marketing, Sales en de overige afdelingen van onze organisatie gaan we deze methodologie inbedden in onze organisatie.

Darja Schuurmans

Sales Manager, Planon

Een onlinemarketingbenadering die uitgaat van hoe openheid, eigen kracht en de vraag van je klant tot succes kan leiden inspireert en vraagt om meer!

Edwin Schuijt

Technical Director, ShipitSmarter

Klantvragen zijn voor ons altijd al een bron voor onlinecontent geweest. They Ask, You Answer heeft me nog meer doen inzien dat het bij contentcreatie draait om het bieden van echte toegevoegde waarde.

Door twijfels weg te nemen help je klanten en prospects daadwerkelijk bij hun aankoopproces.

Onze technische specialisten hebben hiervoor alle kennis in huis en deze aanpak past ons dan ook als een jas.

Astrid van Ballegoy

Manager marketing en communicatie, Hitma Groep B.V.

Stap 1: Meld je aan in mijn agenda en ontvang een intake formulier van mij ⇓

Stap 2: Ik ga aan de slag met jouw assessment

Stap 3: Jij vraagt, ik antwoord; samen nemen we jouw mastery assessment door en krijg jij de kans om al je vragen te stellen over digitale sales en marketing voor jouw bedrijf.

Prijs: 1.850 excl. 21% BTW